GERT VS. CAROLA

Har Fylking nu satt sin sista potatis? I direktsänd radio slängde han ut sig både det ena & det andra om schlagerprofilen Carola Häggkvist.  Han ska ha sagt att hon var uppblåst & att hon har gjort jävligt dumma saker som att kritisera Gerts homosexuella vänner (hans arbetskamrat Roger är väl homo?). Det var rabalder om att Gert sedan skulle få sluta som radiopratare, det skickades då in protestlistor in från lyssnarna. Men nu har de gått ut med att det faktiskt inte kommer handla om någon avstängning, utan chefen säger att han får en skriftlig tillsägelse. Gert själv kom inte på det mötet som han skulle ha med chefen - det var alltför många som ringde till honom.

Vad tycker jag om detta då? Visst, vi bor i ett fritt land. Vi ska få säga vad vi vill. Men då man arbetar i media så som Gert faktiskt gör måste en gräns ändå dras. Carola är en av de personer som det drivs otroligt mycket med, just för hennes starka (relativt nya) tro. Men religionsfriheten då?

Jag säger så här; media är media, det som Gert sa var till viss del allvarligt, men är man känd så har man samtidigt omedvetet skrivit på ett kontrakt som avtalar att man måste tåla en hel del skit.

Så Carola, ta skiten. Och Gert, jag gillar dig & din vassa tunga, men skit på dig ibland.

/e*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback