molnigt

Jag kände mig så stark däruppe i himlen. Jag var högre upp än alla andra och för en gångs skull var alla mindre än jag. Ingen röst kunde nå mig, allas röster var för svaga. Det enda jag kunde höra var min egen. Fåglarna kunde inte ens mäta sin höjd mot min. Trots att det var kallt så var jag varm, varm av lycka. Jag var i himlen. Vinden lekte med mitt hår och när molnen ibland drog sig undan kunde jag skymta den jord jag nyss lämnat. Den jord som hade förstört mig, hånat mig, låst mig, stressat mig, lovat mig, lovat mig ett ärligt liv - men ljugit. Nu hade jag lämnat den bakom mig, nu låg den under mig och jag intalade mig själv att jag aldrig mer skulle komma tillbaka. Jag la mig på rygg på ett moln, kisade mot solen som strålade energi. Jag blundade tog ett djupt andetag och erinrade mig solens kärlek, kroppen blev varm. Jag vände mig om på mage, stack ner huvudet genom molnet och blickade ner. Jag såg på all den förödelse jag nyss lämnat. En kort stund fick jag för mig att jag var självisk som bara lämnade allt. Men sedan gick det som vanligt upp för mig att jag inget kunde göra. När sedan Han uppenbarade sig för mig och allvarligt såg in i mina mörkbruna ögon så skämdes jag för det jag nyss tänkt. För det jag nyss lämnat. Hans ögon talade till mig och det var då som jag förstod, att jag skulle återvända tillbaka igen och ta tag i allt som ingen hittills klarat av att göra. Jag skulle förklara fred, utrota fattigdomen och bota alla sjukdomar. Molnet som jag förut vilade lugnt på försvann och jag föll ner mot jorden. Men Han hade glömt bort att jag var mänsklig, Han hade glömt att ge mig vingar som skulle kunna dämpa mitt fall. Jag dog en mänsklig död då jag mötte jordens hårda yta. Jag kunde inget göra. Ingen kunde längre rädda mänskligheten.

Fallet gjorde mig smartare
/E


depp

Då det hade gått ett år så var det dags att ta fram kryckorna igen, tror dock inte att det är någon spricka denna gång. Men aj så ont det gör! Händelsen? Jag var med i Super Big Air, hoppade på den stora kicken. Det var sedan efter landningen som jag gjorde någon slags snurr och vred om foten - detta var endast på träningen. Näsan sprutade blod och läpparna var botoxinspirerade, men inte skulle det stoppa mig - HARDCORE! Sedan när finalen gick av stapeln så gick mitt första hopp bra men mitt andra slutade ganska så jättelikt det andra, precis samma misstag. Men trots det så kammade jag hem en 3:e plats! Jag vet inte, det var inte lika kul i Sälen denna gång, hände en del tråkiga grejer + att det var kallt..

Just nu sitter jag och beklagar mig för både min fot OCH min förkylning som just hackat sig in.. Jag har feber.. Inget kul alls.

Im always too late
/E

Vågat

Hey yah! Min passion till computern fick inte vänta denna vistelse i Sälen heller, nej, klart att det fanns ett internetcafé här att kära mig ner i. Trevligt! Vad har vi gjort hittills då? Festat och åkt bräda. Sedan har ju också vissa killar använt sina nävar mot pollen, ner till stationen bah! Fyfan, det var det värsta! Nu ska jag ut i backen, snö - det finns det gott om! Klockan 3 bär det av mot afterskin, hell yeah. Ska försöka knäppa lite bilder också, men det får bli med mobilen eftersom jag inte har någon kamera med mig.

Jag är så högt upp att jag inte vågar titta ner
/E

spörtigtlöv

Jahaop! Fredagens konsekvenser fick jag ta del av på lördagen, mums! Senare in på lördags kvällen så jobbade jag på hotellet och kapade ett knä, och inte vilket knä som helst, utan en bosniers knä. På söndagen, igår alltså, så tog jag det bara lugnt. Satte nästan aldrig min blåa(!) lilltå utanför dörren, förutom när jag skulle gå ut med Tarzan. Today then? Idag ska jag packa lite, åka in till Katrineholm och försöka komma in i skolan eftersom jag har glömt min spanska bok där.. Sedan vet jag inte, sova kanske? Jag har blödit näsblod två gånger nu, och det är min kropps tecken på att jag har sovit för lite.. Så på sängen bah! Ne, nu ska jag joina mamma uppe i köket. Hon kanske vill baka med mig?!

I don't care
/E


Krav

Krav - ordet som till och med kan få den största ölmagen att knyta sig.
Krav är ett mycket hårt ord, krav innebär ett måste, ett måste som ibland kan vara svårt att genomföra. Att vara tvungen att göra något är ofta inte kul, men att göra samma precis samma sak fast utan att vara tvungen är en helt annan femma. Do you read me? En del människor är helt annorlunda, en del människor måste ha krav på sig för att något ska bli gjort. Exempel på det kan vara att plugga dagen innan till provet, man känner sig inte tvungen att plugga förrän det är försent(?) Försent, det beror helt på. En del människor lär sig lättare än andra. Men det är inte många som kan sätta sig och plugga en vecka innan provet, vilket man säkerligen skulle kunna behöva. Those people I admire. Så slutligen så finns det alltså människor som jobbar bäst utan krav, utan deadline, och de människor som jobbar bäst med krav på sig. Vilken människa är jag då? Optimismen gör sig mycket stark hos lilla mig, tidsoptimist - det står i pannan. "Det kan jag göra imorgon" "Jag hinner nog måla naglarna om jag springer till bussen". Känner någon igen sig? Kanske, kanske inte.. Ibland måste man inse att man inte kan skriva full pott på varje prov, man presterar sitt bästa med hjälp av de kunskaper man har. Man ska inte kräva mer av sig själv än vad man själv orkar med, då kan det sluta illa. Man lär sig av sina "misstag".'

Att försöka orka med något är att testa sina gränser
/E

knuten ölmage

Knuten ölmage


pusslek

Jag gav Micke 100 pussar nyss :)

Det har med tanken att göra
/E


hoppelihopp i backhopp

Hey hopp!
Jahapp, idag var jag, Mike, Matte, Gurra, Gluten och Josef i Yxbacken och åkte lite snowboard. Det var nice =) Haha, lite tråkigt bara att hela backen var full med barnfamlijer + att föret SÖG + att det bara fanns ETT litet fjanthopp att hoppa på.. Men hey, det funkade ju att åka men det kunde ju förstås varit bättre, fast så är det väl med allt.. nästan? Vi hade kul i alla fall.. Imorgon bär det av till Norrköping ytterligare en gång, ska spela lite volleybollturnering. Får vi väl se hur det blir med den saken, fyfan.

Ama facking rollahkåsta
/E

little steker
IKEA-påse, sko, Tarzan


(sp)ökade tankebanor

Man kan aldrig bortse från sina tankar, för de finns alltid där. Man kan inte göra något åt dem, de finns alltid där och spökar. En del människor har mer tankar än andra, en del människor har mycket fördomar om andra. Fördomar, vad beror det på egentligen? "Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma" - det ligger mycket i det. Fördomar kan förstås också bero på avundsjuka, in deed.

spookt thoughts

Idag har jag inte gjort någonting, vaknade upp spyfärdig så skolan fick vara utan mig idag.. Har suttit här hos mormor och morfar och pillat på min design på bloggen, den blev ju riktigt nice - men det tog sin tid, tog MYCKET tid. Men i alla fall, med tanke på min morgon så mår jag nu mycket bättre, har i och för sig lite huvudvärk men jag funderar ändå starkt på att kila på volleybollträningen, vi ska spela turnering i helgen så det kanske är bäst att jag gör det. We will see..

"Hon har bergis sparat till de där jeansen i två månader"
/E

(hj)ärligt talat

En helt vanlig dag - det bestämmer du själv
Alltid, alltid ett sånt liv kring Alla hjärtans dag. Varför? Den frågan kan man ställa sig. Den enda enkla förklaringen jag kan komma fram till då är att man inte fått en ros när alla andra fått en. Vad annars? Vad är det som gör att den här dagen ofta är hatad? Folk tjatar hela tiden om hur självständiga dom är och att de inte bryr sig ett skit om vad andra gör. Okej, men gör inte det då? Du behöver inte ta in skiten "Alla hjärtans dag" i dig, du behöver inte fira den. Du har en egen vilja! Men som alltid annars så ska man bry sig om vad andra gör, klart, everyone does. Men dagen har bara ett namn och man behöver inte göra något speciellt på den dagen. Det finns väl betydligt mycket värre dagar än Alla hjärtans dag - så varför lägga ner så mycket hatiska tankar på just den dagen? Den är ju från början gjord för att skapa kärlek, kärlek som det verkar finnas så förbaskat lite av i den här världen.

Men en del är ju barnungar, obstinata för att testa vad som händer om man "går emot" strömmen, men då måste man ju förstås ta diskussioner. Och en del tycker bara att det är en dålig ursäkt för att sälja en massa hjärt-produkter, men då säger jag fortfarande samma sak; Alla har sin egna vilja, man behöver inte köpa en nalle som det står "I love you" på? Alla uppfattar dagen på olika sätt, precis som man uppfattar allt annat olika. Om man nu vill fira Alla hjärtans dag, så gör man det på sitt sätt, det finns inga regler för den dagen? Om nu man tycker att Alla hjärtans dag är att visa kärlek till sin partner eller mamma? Så gör man det. Man kanske tycker att det är en bra dag att ha sin årliga städning på och då gör man det. Det kommer i alla fall att bli på en onsdag, en dag, ovanlig eller vanlig - det bestämmer DU.

Kommentera gärna, I'm ready for some action
/E


"självklart milady"

Jag tittade på Outsiders i måndags och det var verkligen något som fick mig att tänka. Det var inga bra tankar, jag vet inte alls, usch. Det handlade i princip om sjuka människor som hade speciella "behov" av att vara underlägsna eller dominanta. Det var t.ex. en man som ville(!) vara slav? Hur KAN man njuta av att hunsas runt? Okej, fine om man njuter av att någon annan gör sysslorna hemma men inte fan skulle jag kunna åka hem till någon och utföra dess sysslor - för njutningens skull. Men vänta, det slutar inte här, absolut inte, för här kommer det sjukaste. Read:

Jag kan också hålla tillbaka mitt urin över natten vilket betyder att du kan få det extra kryddat. Du får också mildare champagne senare under dagens lopp. De vanligaste exkrementen är urin, skit, spyor men också saliv, flytning, mens och svett är populära. I min urinfilm kan du se vilka sessioner som passar dig bäst.
http://www.villi-ira.net/English/Swedish_Domina_Villi-Ira.htm

Okej, det här är alltså kopierat från Iras hemsida, en domina som utför "sessioner", som jag skulle kunna säga är precis som prostitution, eller som utdraget ur en porrfilm. Hennes "kunder" kan vara fanatiker av skor, fötter, magar, ben, mens, flytningar - you name it. När man läser texterna på hennes hemsida slutar man aldrig att förvånas.. Trevlig lässtund!

Jordens inre förvånar oss inte, men ditt gör
/E


dismist

Jag har tänkt på en sak, om man endast gör slut med någon för att man vill träffa andra, varför ska man då göra slut? Jag menar, tillslut kommer det ju bara handla om att man ska få en pojkvän/flickvän igen? Att få utforska någonting nytt. Men då har man (kanske) sumpat sin chans med den förra, "jag vill att det ska vara som förut" - jag vet, citatet är vanligt.
   Det jag menar med det här är bara att man ska tänka först innan man gör något som känns bra just för stunden, även om det är tråkigt så måste man faktiskt tänka långsiktigt ibland. Nu säger inte jag att jag alltid tänker så, det är tråkigt, men när det gäller någon annans känslor kanske man ska överväga att tänka mer än en gång. Det kan istället bli ännu mer tråkigt än att tänka långsiktigt om man inte gör det. 
   Det beror förstås också på hur man är som person, det finns många katrineholmare som inte är "förhållandetypen", den har vi hört några gånger, right mand? Men tillbaka till det jag skrev om.. Sedan är det slut, om inte den andra parten är döförälskad i dig och glatt tar emot ditt nyutforskade otrogna lilla kön.

"Kärleken har ju faktiskt inga lagar"
/E


steel

jag kröker järn för dig


marsipanungar

kaffelatte

Sure, det är gott med kaffe! Men nu mår jag verkligen dåligt; stress, mensvärk, huvudvärk och kaffesmaken(!) i munnen, den liksom omsvärmar hela tungan, usch! Jag har en jättekonstig magkänsla, jag har stressat och mitt kort är snart tomt; inte en bra kombination, helt enkelt så har jag ångest. Men, jag kan inte göra något ogjort just nu och därför får jag helt enkelt ta dessa konsekvenser, för det finns mycket som jag ångrar i mitt liv - tro mig. Man får som sagt leva med det!

Haha, vad mycket bättre det kändes nu när jag skrivit av mig lite, tänk vad skönt :) Imorgon ska vi kvala till SM, vi ska fan med i år - that's the shit! På kvällen ska jag bättra på min ekonomi - workwork. På söndag ska jag passa på att glida på snön - om det inte regnar dvs. Jag vill att det ska bli kallt inte slask-kallt. Värst vad jag var pessimistisk idag då? What is going on? Jag behöver göra något kul, skratta, typ ;)
Ska antagligen på Pinnens flygande uppvisning klockan 7, hon ska visa mig sina skills och så klart så vill jag se dem, jag menar; vem vill inte gifta sig med Pinnen?

Jag vill få i mig, jag vill känna det i mig, jag vill dra in det
/E