baby run

sitter hemma vid köksbordet, blickar ut mot ett smörpaket och en halv limpa. vrider mitt huvud 90 grader och ser ut genom fönstret; gult, brunt och fult.. vänder huvudet neråt och där ligger en hund på mina fötter och snarkar. tillbaka till dataskärmen igen, tänker på vad jag ska skriva. har inget att göra, men har inte orken att göra något heller.

kanske kan dra en liten summering av helgen? i fredags åkte jag och mitt lilla volleybollag till göteborg, vi hade lite turneringsspelande och sedan en final i u21 på söndagen, vi tog guld, guld värda ;) sen åkte vi hem, men lika snabbt som jag var hemma, runt 9, kom man och hämtade mig och övernattande i tuna var ett faktum. på måndagen skulle jag försöka hitta något i eskilstuna centrum, kul skämt. nu är jag homie, trött som en uttömd kaffebryggare. även om jag gick och la mig asapasa tidigt igår.. jaaja, detta gör ingen som helst nytta, nu ska jag.. hm.. gå på outlet, askul, så får det bli.

kärlek är bara till för den som har tid, att ha tiden att vara kär, tiden gör kärleken möjlig, synd att inte tiden finns till för mig.
/elle


structure

image18
för vet du vad? jag mår bra! nu äntligen känns det som om jag fått lite struktur på mitt liv.
GREAT GREAT GREAT! en glad ellen :)

party

jag vet vad alkohol kan göra med en ellen.


färgade linser - har det någonsin varit snyggt?

image17
Kan inte bara alla människor förstå att det inte är snyggt med färgade linser? Det ser ut som om ögonen ska ploppa ut i vilken sekund som helst, det  syns ju så väl att man använder färgade linser också?! Come on!
Jag gick också på det där, för ca 1 år sedan. Använde jag dem? Jag hade på mig dem i ca 1 timme, 1 timmes kliande, skavande och ren obekvämlighet. Och framförallt kommentarerna; fan vad läskigt det där ser ut. Okej att utlida det om det VORE snyggt! Men nej. Take those fake eyes off! Det är bara läskigt och fult!?

I don't know what I think I am

Jag dödar tiden. Jag vill stoppa den, nu. Men jag vet att jag misslyckas.

Tänker tillbaka på allt, allt det som hänt i mitt liv det senaste året. Det är så mycket.. Jag har lärt känna mig själv mer, men jag säger inte att jag känner mig själv, för det gör jag verkligen inte. Jag vet inte vad jag tror att jag är. Ibland vill jag bara bort från allt, sätta mig mitt i en skog och bara njuta. Förstå att mitt liv är bra! Många tar sina liv för givet. Det handlar om att lära sig att ta vara på den tid man lever, sluta oroa sig över småsaker. Människor gör fel, det är mänskligt att fela.

En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket.


Man ska lära sig av sina misstag, det är bara så. Visst, vi kan dela våra erfarenheter, men du får alltid bäst uppfattning om du upplever något själv. Jag har gått igenom mycket, det jag menar är att livserfarenheter präglar vårt liv, vår livsstil. Vi vet vad vi kan och vad vi inte kan göra. Och om vi inte vet, så testar vi, och därmed får vi ett svar.

"Ingen är perfekt"
Även om många vill tro sig gå efter den meningen så stämmer inte det, enligt mig. På något konstigt sätt så har vi ändå en bild i huvudet av en perfekt person. Skilladen är bara att alla tycker olika och därmed uttrycket "ingen är perfekt", för det går inte att fastställa, alla har olika uppfattningar.

Nu har jag skrivit tillräckligt! Nu ska jag skriva en utredande uppsats.. Jag vill inte.

All I need is.. Something! I wan't it all! I wanna live! I wanna breathe! I wanna live.
/E


Blogstaaart!

Tillbaka i bloggandet igen eller? Det är ju bara att köra på. Skolan börjar, bloggandet börjar. Allt börjar, livet börjar.
Steph och jag har nu bestämt oss för att kilona ska rasa, åtminstone några utav dem ska bort från våra kroppar. Det dumma är ju att koordinationen inte direkt är upptränad vilket resulterar i en ganska underhållande uppvisning ;) Vi gick först på ett pass igår under rubriken "Stepup intervallträning", det var en tant som höll i det, som körde lite som hon ville? Twistade och grejor.. Fick hålla igen för att inte dra av ett asgarv! Om jag ska vara helt ärlig så var det nog seniorgympa vi gick på?! Haha! Vi var med på passet efter också, det gav mer, promise.

Jaha.. Jag är riktigt trött alltså, tidig ögonlocksstänging som gäller ikväll om vi säger så! I look like crap today.

Starting to feel better
E